Di̇skaro Fi̇yatları Ve Çeşi̇tleri̇
Buradasınız: Anasayfa / Blog
7 Temmuz 2021, Çarşamba
Diskaro Fiyatları ve Çeşitleri
Makinalarımızın fiyatları disk çapı disk sayısı ve kullanılacak toprak yapısına da baz alarak değişmektedir. Diskaro Çeşit sayısı da yapılan işe göre değişmektedir.
Diskaro Fiyatları ve Çeşitleri

X tipi diskaro fiyatları disk çapı disk sayısı ve kullanılacak toprak yapısına da baz alarak değişmektedir.

Diskaro çeşit sayısı da yapılan işe göre değişmektedir. Diskaromuz  26 lıktan başlayıp, 28 lik diskaro diye isteğe uygun olarak üretilmetktedir. örneğin 28 lik diskaro 28+2= 30 diskli dıskaromuzun +2 diski ana disklere göre küçüktür. Buradaki amaç ana diskler toprağı işlerken arka sağ ve sol bataryalarda bulunan izci adı verilen bu diskler işlenmedik toprak üzerine savrulan ön disklerin attığı toprağı çalışma alanına taşıyarak düzgün toprak işleme yapılmasını sağlar. Diskaro fiyat listesi günün malzeme fiyatlarına göre belirlenmektedir. Hafif x tipi diskaro mili  26'lık kare mildir. Sahibinden satılık diskro almak istediğinizde bu teknik özellik önemlidir. Meyve bahçelerinde genellikle çekili x tipi diskaro değil asma x tipi diskaro kullanılmaktadır.

Bahçe gurubu tercih edilirken gezerli olması herzaman avantajdır. Tarla gurubu tercih edilirken çekili diskaro olması her zaman avantajdır.

 

Etiketler
diskaro çeşitleri
diskaro fiyatları
diskli tırmık
diskaro üreticisi
diskaro saç fiyatı
dıskara goble
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın